PONIEDZIAŁEK
25.10.2021
Pierogi z mięsem własnej produkcji 1,3 – 300 g
Surówka z kwaszonego ogórka i jabłka – 120 g
Alergeny: zboża (1), jajka (3)
WTOREK
26.10.2021
Zupa pieczarkowa z ziemniakami 7,9 – 400 ml
Sałatka z sera żółtego, szynki i makaronu 1,7– 180 g
Alergeny: zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)
ŚRODA
27.10.2021
Kokardki z pesto bazyliowym i pieczonymi pomidorami 1 – 350 g (danie wegetariańskie)
Surówka z czerwonej kapusty – 120g
Alergeny: zboża (1)
CZWARTEK
28.10.2021
Zupa zielona z ryżem 1,7,9 – 400 ml
Tortilla z szynką i serem 1,7 – 180 g
Alergeny: zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)
PIĄTEK
29.10.2021
Burgery rybne 1,3,4 – 150 g
Ziemniaki – 200 g
Surówka z kwaszonej kapusty – 150 g
Alergeny: zboża (1), jajka (3), ryby (4)