PONIEDZIAŁEK
20.09.2021
Bitki wieprzowe 1 – 150 g
Kasza gryczana – 200 g
Surówka z selera i brzoskwini 7,9 – 120g
Alergeny: zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)
WTOREK
21.09.2021
Barszcz czerwony – 400 ml
Sałatka z mozzarellą 7,8– 180 g
Alergeny: mleko i produkty mleczne (7), orzechy drzewne (8)
ŚRODA
22.09.2021
Pierogi z serem i musem truskawkowym1,3,7 – 350 g (danie wegetariańskie)
Alergeny: zboża (1), jajka (3), mleko i produkty mleczne (7)
CZWARTEK
23.09.2021
Zupa krupnik 9 – 400 ml
Sałatka z sera żółtego szynki i makaronu 1,7 – 180 g
Alergeny: zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)
PIĄTEK
24.09.2021
Ryba pieczona w płatkach kukurydzianych 1,3 ,4– 150 g
Ziemniaki pieczone – 200 g
Surówka z kwaszonej kapusty – 120 g
Alergeny: zboża (1), jajka (3), ryba (4)